Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγειακέ

Αρχική » Oneiro » αγγειακέ

Ονειροκρίτης αγγειακέ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγειακέ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ζιζάνια οποιουδήποτε τύπου τα πράγματα για εσάς δεν είναι και πολύ ευχάριστα.
    Τα ζιζάνια στο όνειρο προμηνύουν οικονομικές δυσκολίες και μάλιστα μακράς διαρκείας.
    Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και μόνιμες.

  • Θεία σκεύη ονομάζουμε κυρίως τα σκεύη που χρησιμοποιεί ο ιερέας για την τέλεση της θείας λειτουργίας αλλά έτσι ονομάζονται και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες ιερές τελετές και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

  • Η ερμηνεία του ταβανιού στον ονειρικό μας κόσμο αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπουμε και την αίσθηση του ονείρου.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε αταξίες και ζαβολιές, ακόμη και αν σας επιπλήττουν, σημαίνει πως διαθέτετε γοητευτικό χαρακτήρα και κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων δίχως την παραμικρή προσπάθεια.
    Αν δείτε ότι το σπίτι σας βρίσκεται σε αταξία, τότε θα περάσετε μια μεγάλη αναστάτωση.

  • Οι πιθανότητες να δείτε στον ύπνο σας αντλία, δεν είναι ιδιαίτερα πολλές.

    Αν όμως είστε από αυτούς που είδαν όνειρο με αντλία, αυτό σχετίζεται άμεσα με την αγωνία σας για καταστάσεις που είστε μπλεγμένος και εκκρεμούν.

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ονειρικό σας κόσμο όπως οι ώμοι σας είναι φαρδύτεροι από ότι στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως δεν θα το βάλετε με τίποτα κάτω και θα κάνετε ό τι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Εγγραφή στο RSS - αγγειακέ