Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγειοδιασταλτικού

Αρχική » Oneiro » αγγειοδιασταλτικού

Ονειροκρίτης αγγειοδιασταλτικού - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγειοδιασταλτικού

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά.

  • Μερικές φορές το βράδυ εάν έχουμε φάει πολύ ή φάμε κάτι που μας πειράξει, μπορεί να δούμε ότι ανακατευόμαστε στο όνειρο ή να νιώθουμε το αίσθημα της ναυτίας.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γραμμόφωνο, σημαίνει πως κάποιος καινούργιος και ευχάριστος φίλος θα κάνει τα πάντα για να σας διασκεδάσει.

  • Ο μπακαλιάρος συμβολίζει άσχημη οικονομική κατάσταση.
    Εάν δείτε ότι τρώτε μπακαλιάρο και κάτι φυσικά δεν έχει συμβεί, πιθανό να υπάρξουν ανησυχίες και καυγάδες μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεστε εκείνη την περίοδο.

  • Τα μπισκότα όπως συνήθως τα γλυκά στα όνειρα, αποτελούν αρνητικό σύμβολο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας μπισκότα είτε ότι τα τρώτε είτε όχι, να περιμένετε στενοχώριες και αναποδιές εκείνη την περίοδο.

Εγγραφή στο RSS - αγγειοδιασταλτικού