Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγειολογικά

Αρχική » Oneiro » αγγειολογικά

Ονειροκρίτης αγγειολογικά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγειολογικά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η κλινική όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στο όνειρο δεν θα μπορούσε να είναι ένα μέρος αναψυχής.
    Εμφανίζετε στο όνειρό μας για να μας πει ότι ξεκινάει για εμάς μια πολύ δύσκολή περίοδος, πού θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για να βγούμε αλώβητοι από αυτήν.

  • Αν στον ύπνο σας σάς χαϊδεύει ένα αεράκι δροσερό, τότε απλά σας δηλώνει το όνειρό σας ότι ήρθε η ώρα σας να ξεκουραστείτε.
    Έγνοιες - βάσανα που σας έχουν ταλαιπωρήσει και παρελθοντικές καταστάσεις που σας κρατάνε "πίσω" θα ξεπεραστούν σας αεράκι!

  • Το σκιάχτρο μπορεί να είναι φτιαγμένο για να τρομάζει τα πτηνά, πολλές φορές και τους ανθρώπους για να μην πλησιάζουν τις καλλιέργειες, ωστόσο όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας κάθε άλλο παρά τρόμο έχει έρθει να προκαλέσει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πανσέδες, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε γόνιμα ειδύλλια και ερωτική τρυφερότητα.
    Το λουλούδι αυτό χαρακτηρίζει τα ευγενικά σας συναισθήματα. το όνειρό σας είναι καλό και προμηνύει ένα γλυκό και ευχάριστο μέλλον.

  • Η άβυσσος είναι το μεγάλο κενό.
    Η πτώση σε μια άβυσσο προοιωνίζει ζημιά ή καταστροφή. Αν στο όνειρο σας παραμένετε απλοί θεατές, κάτι ξαφνικό και συνταρακτικό θα σας συμβεί.
    Αν δείτε οτι κοιτάζετε σε μια άβυσσο θα έχετε φιλονικίες.

  • Τα μυρωδικά συμβολίζουν κάτι το επιφανειακό ή εφήμερο.
    Εάν δείτε στο όνειρο μυρωδικά σε μπουκαλάκια στοιβαγμένα σε ράφια τότε πιθανό να διανύετε μία περίοδο που απολαμβάνετε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες.

Εγγραφή στο RSS - αγγειολογικά