Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγειολογικού

Αρχική » Oneiro » αγγειολογικού

Ονειροκρίτης αγγειολογικού - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγειολογικού

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σκάφη ή πλοία δεμένα στο μουράγιο με χοντρά παλαμάρια, μην ανησυχείτε διόλου για τις υποθέσεις σας: βρίσκονται όντως σε περίφημο δρόμο.
    Αν δείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας ή ότι αγοράζετε παλαμάρι, να περιμένετε επιτυχίες και πραγματοποίηση όλων των φιλοδοξιών σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε χειρούργος, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα κληθείτε σύντομα να λάβετε κάποια οδυνηρή απόφαση που θα έχει κρίσιμες επιπτώσεις στη ζωή σας.
    Αν δείτε χειρουργό να χειρουργεί ασθενή, να περιμένετε κακοτυχίες και θλίψη.

  • Το όνειρο στο οποίο εμφανίζεται νύφη είναι παραδοσιακά ένα όνειρο διφορούμενης ερμηνείας, γιατί ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα.

  • Ο πλανόδιος έμπορος, στα όνειρα εκφράζει ανησυχίες που μας διακατέχουν, όσον αφορά το μέλλον αλλά και πιθανές αμφιβολίες που έχουμε για τις ικανότητες μας.

  • Ο μεταξοσκώληκας στο όνειρο συνήθως σημαίνει χαρά.
    Εάν δείτε μεταξοσκώληκα με το κουκούλι του, θα βιώσετε ευχάριστα και χαρούμενα συναισθήματα.
    Εάν δείτε ότι φοράτε μεταξωτά ρούχα, θα βιώσετε τα ίδια συναισθήματα χαράς.

  • Το όνειρο στο οποίο ακούσατε μια γκάιντα, το εντυπωσιακό - παραδοσιακό σκωτσέζικο όργανο, ερμηνεύεται αναλόγως της μουσικής που ακούσατε.

Εγγραφή στο RSS - αγγειολογικού