Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγειοπλαστικά

Αρχική » Oneiro » αγγειοπλαστικά

Ονειροκρίτης αγγειοπλαστικά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγειοπλαστικά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Πολλές φορές στον ύπνο μας μπορεί να δούμε ότι κουτσαίνουμε ή χάνουμε κάποιο πόδι μας. Σ’ αυτή της περίπτωση θα πρέπει να δούμε εάν έχει μουδιάσει το πόδι μας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι μπαίνει στο σπίτι σας διαρρήκτης και νιώθετε φόβο, οι υποψίες σας για ανθρώπους που θεωρούσατε φίλους σας ότι μπορεί να θέλουν το κακό σας, θα βγούν αληθινές.

    Αν όμως τον πιάσετε τον διαρρήκτη,τότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και οι πλεκτάνες που υπήρχαν εναντίον σας.

  • Ο αυλός είναι ένα πολύ σπάνιο όνειρο στις ημέρες μας, καθώς σαν όργανο χρησιμοποιείτε σπάνια.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούτε αυλό, σημαίνει πως σύντομα θα κληθείτε να υπερασπίσετε την τιμή σας, ή την τιμή κάποιου αγαπητού σας προσώπου.

  • Αν δείτε βδέλλες να σας πίνουν το αίμα, τότε πρέπει να ξεκουραστείτε γιατί η ζωή που κάνετε, έχει αρχίσει να σας καταπονεί και ψυχικά αλλά και σωματικά.

    Αν τις δείτε σε κάποιο βάλτο, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ξεγελάσουν ακόμα και σε αντικείμενο που το γνωρίζετε καλά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Η ερμηνεία των φυκών όταν αυτά εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο, αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που τα βλέπουμε κυρίως ως προς το πόσο ξερά είναι.

    Στην περίπτωση που τα φύκια είναι πολύ ξερά και ειδικά αν μυρίζουν κιόλας, τότε το όνειρο προμηνύει αρρώστια.

Εγγραφή στο RSS - αγγειοπλαστικά