Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγελική

Αρχική » Oneiro » αγγελική

Ονειροκρίτης αγγελική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγελική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάτε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο απ΄ τα παλιά, είναι ο προάγγελος καλών ειδήσεων και μόνο ευχάριστα θα πρέπει να περιμένετε.

  • Ο μαστροπός στο όνειρο συμβολίζει έλλειψη ηθικής. Εάν δείτε δηλαδή ότι είστε μαστροπός τότε πιθανό κάποια στιγμή με πράξεις να χάστε την εκτίμηση ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Εάν δείτε έναν μαστροπό να σας παρενοχλεί τότε κάποιο άτομο χωρίς ηθική θα προσπαθήσει να σας βλάψει.

  • Ο ορός όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας, μεταφράζεται περισσότερο σαν ελιξήριο, παρά σαν κάτι που χρειάζεστε επειδή είστε άρρωστος ή πρόκειται να αρρωστήσετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας βασιλόπιτα και είστε γυναίκα, το όνειρο είναι ευοίωνο και θετικό: σημαίνει χαρές και υλικές απολαβές.

    Αν είστε άντρας, φυλαχτείτε από ζημιές και κακοτυχίες.

  • Το ήρεμο και θωπευτικό κυματάκι, στα όνειρα, δείχνει ζωή γαλήνια και ευχάριστη, που δεν πρόκειται να την αναστατώσουν φουρτούνες και καταιγίδες.

    Αν δείτε κύματα αφρισμένα και θάλασσα θυμωμένη, να περιμένετε οικονομικές ζημιές και αποτυχίες στα επαγγελματικά σας.

  • Το να δεις σε όνειρο πως είσαι ετοιμοθάνατος - ετοιμοθάνατη, θεωρείται από τα πολύ καλά όνειρα και έχει αντίθετη ερμηνεία από αυτήν που θα περιμέναμε, παρόλο που συνήθως εμφανίζεται ως εφιάλτης.

Εγγραφή στο RSS - αγγελική