Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγελικός

Αρχική » Oneiro » αγγελικός

Ονειροκρίτης αγγελικός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγελικός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Παρόλο που το να έχετε μια ασθένεια του σπλήνα αποτελεί ένα πολύ άσχημο συμβάν στην πραγματική ζωή, παρόλα αυτά στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

  • Η αστρική σφαίρα και η παρουσία μας σε αυτήν μέσα στα όνειρα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

    Έτσι, αν δείτε στο όνειρο σας την αστρική σφαίρα, σημαίνει ότι οι προσπάθειες και τα σχέδια σας θα κορυφωθούν σε παγκόσμια επιτυχία και διάκριση.

  • Φυσικά δεν θα μπορούσατε να περιμένετε μία καλή ερμηνεία για ένα τέτοιο όνειρο.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε στην κόλαση και είτε βράζετε στα καζάνια της, είτε απλά περπατάτε εκεί, τότε σας περιμένουν μέρες παθών, βασανιστηρίων και κακοπέρασης.

  • Όταν εμφανίζονται στάχυα στον ονειρικό μας κόσμο, τότε το όνειρό μας προμηνύει πλούτο.
    Πιο συγκεκριμένα αν εμφανιστούν στον ύπνο μας στάχυα σε χωράφια η σε σωρό από θερισμένα σπαρτά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευημερία απολαύσεις και πλούτο σε υλικό και ηθικό επίπεδο.

  • Όταν οι ηλικιωμένοι εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν σημάδι σύντομης αποτυχίας σε όλους τους τομείς.

    Στην περίπτωση τώρα που βλέπετε τον εαυτό σας γερασμένο ή να γερνάει ταχύρυθμα, το όνειρό σας σηματοδοτεί το πεσμένο σας ηθικό.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι φοράτε καινούργια όμορφα παπούτσια ,τα οποία σας είναι άνετα, θα έχετε χαρές και επιτυχίες σύντομα στην ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - αγγελικός