Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγελοβλέπω

Αρχική » Oneiro » αγγελοβλέπω

Ονειροκρίτης αγγελοβλέπω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγελοβλέπω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η ληστεία συμβολίζει μία κατάσταση στην οποία χάνουμε τον έλεγχο.

    Εάν δείτε ότι είστε μάρτυρας ληστείας τότε προσέξτε γιατί πιθανό να βρεθείτε μπλεγμένοι σε καταστάσεις που δεν επιλέξατε και να σας δημιουργήσουν μπελάδες.

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι γυαλίζετε οποιοδήποτε αντικείμενο σημαίνει ότι τα πολλά προσόντα σας θα σας τοποθετήσουν σε αξιοζήλευτες θέσεις.

  • Το λάδι συμβολίζει ευχάριστα συναισθήματα και ευημερία.

    Εάν δείτε ντενεκέδες ή δοχεία ή κουτιά που περιέχουν λάδι σε μεγάλη ποσότητα, πιθανό να σας συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο που θα βελτιώσει σημαντικά την οικονομική σας κατάσταση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ανύπαντρος και είστε και στην πραγματικότητα, το όνειρο αυτό είναι άνευ σημασίας, καθώς δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ερμηνεία ως σύμβολο..

  • Το να πέφτει κανείς θύμα απάτης στο όνειρό του είναι ακριβώς αντίθετο από το να πέφτει θύμα απάτης στην πραγματικότητα.

    Επίσης στο συγκεκριμένο όνειρο δεν έχει καμία σημασία αν εσείς είστε αυτός που έπεσε θύμα ή αν εσείς ο ίδιος στήσατε την απάτη.

  • Αν, στο όνειρο σας, είδατε ότι έχετε γίνει ο περίγελως του κόσμου ,είτε υπήρχε λόγος είτε οχι, μην ανυσηχείτε!
    Ο περίγυρος σας , σας φθονεί για την ακεραιότητα που διαθέτετε ώς άτομο και τις επιτυχίες σας οι οποίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Εγγραφή στο RSS - αγγελοβλέπω