Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγελογραμμένο

Αρχική » Oneiro » αγγελογραμμένο

Ονειροκρίτης αγγελογραμμένο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγελογραμμένο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας έχετε αυτήν τη αίσθηση ξεγνοιασιάς και απελευθέρωσης, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ονείρου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βάσανα και δυσκολίες σύντομα.

  • Η λύσσα δηλώνει στα όνειρα έλλειψη ελέγχου.
    Εάν δείτε ότι κάποιος άνθρωπος ή ζώο είναι λυσσασμένος και σας επιτίθεται τότε πολύ πιθανό να βιώσετε ή ήδη να βιώνετε μία κατάσταση στην οποία να θεωρείτε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο ή σας γεμίζει φόβο.

  • Αν είστε ερωτευμένος και ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας φοράει δαντέλες, είναι προμήνυμα πίστης στον έρωτα και προαγωγής.

  • Ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο, αν και πολύ σπάνιο επίσης, όνειρο που σηματοδοτεί ένα λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον.
    Είτε είστε εσείς είτε είναι άλλος ο δισκοβόλος στο όνειρο, η σημασία είναι η ίδια, μην αγχώνεστε γιατί τίποτα δε μπορεί να σας χαλάσει την ευτυχία σας.

  • Η πολυθρόνα είναι ένα διφορούμενο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη η οποία έχει ποικίλες ερμηνείες οι οποίες εξαρτώνται και από τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου σας.
    Έτσι αν στο όνειρο σας δείτε πολυθρόνα κενή, συμβολίζει την εγκατάλειψη από άνθρωπο που αγαπάτε - εκτιμάτε.

  • Αν δείτε ή μυρίζετε στον ύπνο σας πετρέλαιο, υπό οποιαδήποτε μορφή και χρήση, δυστυχώς δεν θα πρέπει να περιμένετε πλούτη και δόξες.

Εγγραφή στο RSS - αγγελογραμμένο