Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγελολογία

Αρχική » Oneiro » αγγελολογία

Ονειροκρίτης αγγελολογία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγελολογία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας ξαφνικά ακούσετε ένα βογκητό, σημαίνει πως πρέπει γρήγορα να πάρετε αποφάσεις, γιατί άτομα υπεράνω υποψίας σκοπεύουν να σας υπονομεύσουν.

  • Ο χαλβάς μπορεί να είναι πολύ νόστιμος και ευχάριστος για την πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

    Αν στο όνειρό σας δείτε πως εσείς φτιάχνετε χαλβά, τότε θα πρέπει να περιμένετε κάποια καταστροφή στα επαγγελματικά σας .

  • Η κληρονομιά από άτομο που αγαπάμε είτε αυτό είναι εν ζωή είτε νεκρό, αποτελεί ένα σημάδι τύχης και ένας τρόπος να δείτε ότι αυτό το άτομο σας σκέφτεται και είναι μαζί σας.

    Αν δεν γνωρίζετε το άτομο όμως που σας άφησε κληρονομιά ετοιμαστείτε για μεγάλες φουρτούνες.

  • Αυτό το όνειρο μπορεί να ερμηνευθεί γενικά σαν μια πιθανότητα να σπαταλήσετε τη δραστηριότητα σας σε παρέες αμφιβόλου ηθικής και πράξεις επιζήμιες για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας.

  • Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον... παρτενέρ μας αλλά και το είδος του σεξ!

  • Τα νομίσματα στα όνειρα συμβολίζουν συκοφαντίες και διενέξεις.

    Όσο πολυτιμότερα είναι, τόσο μεγαλύτερα και τα μπλεξίματα που θα έχετε.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν νομίσματα, τότε θα προξενήσετε ή θα σας προξενήσουν άλλοι επιπλοκές και στενοχώριες.

Εγγραφή στο RSS - αγγελολογία