Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγελούδι

Αρχική » Oneiro » αγγελούδι

Ονειροκρίτης αγγελούδι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγελούδι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε κοπάδι τράγων, σύντομα θα πλουτίσετε από κληρονομιά ξαφνική και απροσδόκητη.

    Αν πάλι δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάει ένας τράγος με άγριες διαθέσεις, φυλαχτείτε από εχθρούς που σας επιβουλεύονται.

  • Η κότα θεωρείται ονειρικό σύμβολο άμεσα συνυφασμένο με τα επαγγελματικά, και συγκεκριμένα με προτάσεις που θα σας γίνουν μελλοντικά.

    Αναλόγως του χρώματος της κότας ερμηνεύεται και η πρόταση που σας γίνεται :

  • Το ούζο είναι ένα ποτό που στα όνειρα προμηνύει πάντοτε δυσαρέσκειες και καυγάδες. Αν δείτε ότι πίνετε ούζο, προσέξτε μήπως τα κλονισμένα νεύρα σας γίνουν αιτία να διαλυθεί ένας ικανοποιητικός ερωτικός δεσμός σας.

  • Σε αυτό το όνειρο, βασικό ρόλο παίζει το πώς θα νιώθετε και σε τι κατάσταση θα είναι το ή τα γόνατά σας.

    Το τραυματισμένο γόνατο ή το ακρωτηριασμένο , σημαίνει ότι στην παρούσα φάση δεν είστε αρκετά δυνατός για να αντεπεξέλθετε στις περιστάσεις της ζωής σας.

  • Το μυρμήγκι συμβολίζει την επίτευξη των στόχων μας.

    Εάν δείτε λοιπόν μυρμήγκια να περπατάνε και να κουβαλούν τροφές να περιμένετε ανταμοιβή των κόπων σας και ευχάριστα γεγονότα.

  • Το να ονειρευτείτε ένα φίλο στην αγχόνη, προλέγει πως σύντομα θα πρέπει ν' αποφασίσετε για επείγοντα πράγματα, ή πως σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλη συμφορά.

Εγγραφή στο RSS - αγγελούδι