Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγλισμός

Αρχική » Oneiro » αγγλισμός

Ονειροκρίτης αγγλισμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγλισμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα περισσότερα γλυκά γενικά συμβολίζουν στενοχώρια στα όνειρα ή αρρώστια και προβλήματα υγείας. Έτσι και τα μελομακάρονα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των σιροπιαστών.

  • Ενώ η αιχμαλωσία έχει σαφώς αρνητική αίσθηση, σε κάθε της μορφή στην πραγματικότητα, στα όνειρα συνήθως σημαίνει το ακριβώς αντίθετο!
    Όσο δυσάρεστο και αν μας φαίνεται ένα όνειρο, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες ή είμαστε θύματα αιχμαλωσίας, μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτό.

  • Τα παξιμάδια, στα όνειρα, θεωρούνται από τον ονειροκρίτη, σύμβολα αισθηματικής και συναισθηματικής ισορροπίας.
    Έτσι αν στο όνειρο σας δείτε παξιμάδια, να περιμένετε στέρεες σχέσεις, με γνήσια και αμοιβαία αισθήματα όσον αφορά τα συναισθηματικά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ορφανός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα βρεθούν στη ζωή σας ισχυροί άνθρωποι που θα σας προστατεύσουν αποτελεσματικά και θα σας προωθήσουν σε ανώτερες θέσεις.

  • Ο ανανάς όταν εμφανίζεται στον ύπνο μας, σε οποιαδήποτε μορφή του, είναι ένας καλός οιωνός.
    Είναι ένα σημάδι ευημερίας και γενικής χαλάρωσης, χωρίς όμως να δηλώνει παραίτηση.

  • Αν ονειρευτείτε πως έχετε μεγάλη ανεξαρτησία, σημαίνει πως έχετε κάποιον εχθρό που θα σας αδικήσει.

    Αν πάλι ονειρευτείτε πως κερδίζετε χρηματική ανεξαρτησία, ίσως δεν έχετε την τύχη με το μέρος σας προς το παρόν, αλλά τα καλά αποτελέσματα δεν αργήσουν να έρθουν.

Εγγραφή στο RSS - αγγλισμός