Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγλοσαξονική

Αρχική » Oneiro » αγγλοσαξονική

Ονειροκρίτης αγγλοσαξονική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγλοσαξονική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε αυτοκράτειρα σημαίνει ότι θα σας γίνουν πολλές τιμές, αλλά η δημοτικότητα σας θα υποφέρει, γιατί ο πολύς εγωισμός σας θα σας παρασύρει εκεί που δεν πρέπει.

    Αν δείτε αυτοκράτορα και αυτοκράτειρα μαζί, το όνειρο θεωρείται άνευ σημασίας από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Η αυγή - ξημέρωμα στα όνειρα είναι σημάδι μιας καινούργιας αρχής. Είτε σε μικρά ζητήματα είτε καθολικά στην ζωή μας.

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας ότι παρακολουθείτε ξημέρωμα χωρίς συννεφιά, θα έχετε ειδήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο.

  • Αν ονειρευτείτε κάποιο κερί το οποίο είναι αναμμένο, είναι πολύ ευχάριστο όνειρο καθώς σημαίνει χαρά και ίσως μια επίσκεψη του πελαργού να σας περιμένει.

    Αντιθέτως, αν δείτε το κερί να τρεμοσβήνει, ή να είναι σβηστό, τότε στεναχώριες και ίσως κάποια αρρώστια σας περιμένει.

  • Μια ευρέως διαδεδομένη αντίληψη, που αποτελεί πλέον λαϊκή δοξασία, θέλει τα όνειρα που βλέπουμε κατά την ημέρα αυτή της εβδομάδας πάντοτε να επαληθεύονται και να μας «βγαίνουν».

  • Το να ονειρευτείτε απαγωγή δεν είναι καλό όνειρο.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πέσει θύμα απαγωγής, τότε μπορείτε να περιμένετε θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

  • Η γραβάτα στα όνειρα θεωρείται πάντα δυσοίωνη, ιδίως όταν έχει πρωταρχική σημασία στο όνειρο σας με αποτέλεσμα να την θυμάστε έντονα.

    Έτσι εάν δείτε γραβάτα σε κάποιο όνειρο, είτε τη φοράει κάποιος είτε όχι, σημαίνει ότι σύντομα σας περιμένουν κακοτυχίες και στενοχώρια.

Εγγραφή στο RSS - αγγλοσαξονική