Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγλοσαξονικών

Αρχική » Oneiro » αγγλοσαξονικών

Ονειροκρίτης αγγλοσαξονικών - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγλοσαξονικών

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η καμηλοπάρδαλη είναι ένα επιβλητικό και πανέμορφο ζώο το οποίο όμως δεν συναντάται στην χώρα μας, οπότε δύσκολα εμφανίζεται στα όνειρα σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε μια πλούσια και γευστική σαλάτα που την απολαμβάνετε, σημαίνει πως είστε ικανοποιημένος με όσα έχετε κατορθώσει ως τώρα στη ζωή σας και εγκαταλείψατε κάθε φιλοδοξία.

  • Η άβυσσος είναι το μεγάλο κενό.
    Η πτώση σε μια άβυσσο προοιωνίζει ζημιά ή καταστροφή. Αν στο όνειρο σας παραμένετε απλοί θεατές, κάτι ξαφνικό και συνταρακτικό θα σας συμβεί.
    Αν δείτε οτι κοιτάζετε σε μια άβυσσο θα έχετε φιλονικίες.

  • Τα μυρωδικά συμβολίζουν κάτι το επιφανειακό ή εφήμερο.
    Εάν δείτε στο όνειρο μυρωδικά σε μπουκαλάκια στοιβαγμένα σε ράφια τότε πιθανό να διανύετε μία περίοδο που απολαμβάνετε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε δάσος και κλαδιά σας κόβουν τον δρόμο από το να περάσετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθετε αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που θα σας κλονίσουν το ηθικό.

  • Η μαστίχα στο όνειρο συνδέεται με τον εγωκεντρισμό.
    Εάν είστε άντρας και δείτε ότι μασάτε μαστίχα πιθανό να περάσετε μία περίοδο εγωκεντρισμού η οποία να επηρεάσει αρνητικά τα επαγγελματικά σας.

Εγγραφή στο RSS - αγγλοσαξονικών