Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγλόφιλης

Αρχική » Oneiro » αγγλόφιλης

Ονειροκρίτης αγγλόφιλης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγλόφιλης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το βάθρο που αποτελεί τη βάση που πάνω της στήνονται διάφορες κατασκευές, έχει ειδική σημασία στην ερμηνεία των ονείρων.
    Αν δείτε ότι εσείς ή κάποιος άλλος είναι στημένος σε βάθρο, να έχετε το νου σας μην γελοιοποιηθείτε ή να μην προξενήσετε εσείς την γελοιοποίηση δικού σας ανθρώπου.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι οδηγείτε άρμα, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και πρόκειται να έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά αποκτήσατε μια ακτινοβόλα ομορφιά, σημαίνει πως διακατέχεστε από σαφές αίσθημα κατωτερότητας και προσπαθείτε στον ύπνο να αναπληρώσετε αυτό που σας λείπει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Υπάρχουν δύο ειδών εκλείψεων που μπορείτε να δείτε στον ύπνο σας, ηλίου και σελήνης.
    Εάν δείτε έκλειψη ηλίου τότε να περιμένετε σοβαρό κίνδυνο για την ζωή σας, εάν δείτε έκλειψη σελήνης να περιμένετε δυσκολίες στα ερωτικά και τα αισθηματικά σας.

  • Ο νάνος στα όνειρα συμβολίζει ανθρώπους που θέλουν το κακό μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο ότι μιλάτε και γενικώς συναναστρέφεστε νάνους τότε πιθανό άνθρωποι που θέλουν το κακό σας να προσπαθήσουν να σας βλάψουν.

Εγγραφή στο RSS - αγγλόφιλης