Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγλόφιλοι

Αρχική » Oneiro » αγγλόφιλοι

Ονειροκρίτης αγγλόφιλοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγλόφιλοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μάχη συμβολίζει αναστάτωση και βίαιες αλλαγές.

    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε πόλεμο και βιώνετε έντονα συναισθήματα άγχους και πανικού τότε θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας τις οποίες δεν έχετε επιλέξει εσείς.

  • Αν δείτε σε όνειρο τον Σουλεϊμάν τον γνωστό, καλό θα ήταν να ελαττώσετε την τηλεόραση για το δικό σας καλό και να αρχίσετε το διάβασμα.

  • Στην όχι και τόσο συχνή περίπτωση που θα δείτε ένα όνειρο μέσα στο όνειρό σας, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως σοβαρά προβλήματα σας βασανίζουν στην πραγματική σας ζωή, τις περισσότερες μάλιστα φορές το όνειρο αυτό σημαίνει απόλυτη ανάγκη για ψυχική ξεκούραση, καθώς φαίνεται ότι ή έντασή σας δεν βρ

  • Το όνειρο στο οποίο εμφανίζεται νύφη είναι παραδοσιακά ένα όνειρο διφορούμενης ερμηνείας, γιατί ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα.

  • Παραδοσιακά θεωρείται όνειρο που απευθύνεται σε γυναίκες αλλά πλέον δεν ισχύει αυτό και η ερμηνεία ισχύει για όποιον δει ότι πλένει ρούχα ανεξαρτήτως φύλλου.

    Αν δείτε σε όνειρο ότι βάζετε μπουγάδα με ασπρόρουχα, να περιμένετε σκοτούρες και θλίψεις.

  • Ο ονειροκρίτης κατατάσσει σε περίοπτη θέση τον δυόσμο, καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα βότανα της φύσης : και αρωματικά αλλά κυρίως και ιαματικά.

Εγγραφή στο RSS - αγγλόφιλοι