Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγγόνια

Αρχική » Oneiro » αγγόνια

Ονειροκρίτης αγγόνια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγγόνια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους νίκες.

    Στα επαγγελματικά σου θα σε αναγνωρίσουν οι ομότιμοι αλλά και οι ανώτεροί σου, ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε στα χέρια σας μια ρακέτα την οποία δεν χρησιμοποιείτε, σημαίνει πως τα ταλέντα που διαθέτετε δεν επαρκούν από μόνα τους, για να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

  • Μερικές φορές στα όνειρα βιώνουμε συναισθήματα τα οποία δεν εξωτερικεύουμε στην πραγματική ζωή.

  • Το αηδόνι στα όνειρα θεωρείται πάντοτε προάγγελος χαράς και ευτυχίας.
    Είτε κελαηδάει είτε όχι, είτε πετάει είτε στέκεται, είτε το χαϊδεύετε είτε όχι, το αηδόνι προοιωνίζει τις χαρές του έρωτα, του επιτυχημένου γάμου και της ευτυχισμένης οικογένειας.

  • Αν δείτε ότι είστε νεκροθάφτης, θα συμβούν γεγονότα που θα αναστατώσουν όλους τους τομείς της ζωής σας: να περιμένετε ζημιές στα οικονομικά, τραύματα στα οικονομικά και συμφορές στα οικογενειακά σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βυρσοδεψείο είναι σημάδι κακής υγείας και απώλειας εργασίας.

    Αν ονειρευτείτε ότι είστε βυρσοδέψης, σημαίνει ότι θ' ασχοληθείτε με δουλειές που δεν είναι του γούστου σας, αλλά είστε αναγκασμένος να τις κάνετε γιατί έχετε υποχρεώσεις απέναντι άλλων.

Εγγραφή στο RSS - αγγόνια