Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγείσωτος

Αρχική » Oneiro » αγείσωτος

Ονειροκρίτης αγείσωτος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγείσωτος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν βαδίζατε, στον ύπνο σας σε κακοτράχαλο και δύσβατο δρόμο, με εμπόδια, οι προσπάθειες σας θα προσκρούσουν σε ανυπολόγιστες αντιξοότητες.
    Αν ο δρόμος είναι βατός και ευχάριστος, θα απολαύσετε τα αγαθά μιας αμέριμνης ζωής.

  • Η δυστυχία στα όνειρα έχει αντίθετη ερμηνεία και θεωρείτε απολύτως αναλογική με την δυστυχία που αισθάνεστε κατά το όνειρο.
    Έτσι αν δείτε όνειρο που νιώθετε δυστυχία να χαρείτε γιατί σημαίνει απλώς ότι σύντομα θα νιώσετε μεγάλη χαρά που δεν την περιμένετε.

  • Η μπύρα και γενικά το αλκοόλ όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει πρόσκαιρες απολαύσεις.

    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μπύρα είτε την πίνετε είτε όχι, να περιμένετε ότι θα βιώσετε μία περίοδο γεμάτη με μικροχαρές και πρόσκαιρες απολαύσεις.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι σέρνεστε στη γη και δεν μπορείτε με τίποτα να σηκωθείτε στα πόδια σας τότε να περιμένετε ότι δεν θα απαλλαγείτε εύκολα από τα προβλήματα που σας βασανίζουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια για να χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα.

  • Η τανάλια είναι ένα «κλασικό» ονειρικό σύμβολο δυσκολιών και αντιξοοτήτων.

    Αν δείτε όμως ότι την χρησιμοποιείτε σαν εργαλείο, να είστε βέβαιος ότι στο τέλος θα ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και θα συνεχίσετε την πορεία σας ανενόχλητα.

Εγγραφή στο RSS - αγείσωτος