Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγειτόνευτος

Αρχική » Oneiro » αγειτόνευτος

Ονειροκρίτης αγειτόνευτος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγειτόνευτος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το κυνηγητό στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες οι οποίες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες.
    Ο πιο συνηθισμένος λόγος για να δείτε ότι σας κυνηγούν στο όνειρο σας είναι το άγχος που σας διακατέχει αυτήν την περίοδο στην πραγματική ζωή για κάποια θέματα που εσείς θεωρείτε

  • Στην περίπτωση που εμφανιστούν ψύλλοι στο όνειρό σας, προσέξτε γιατί η ερμηνεία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των ψειρών.

  • Το ξίφος είναι από τα πολύ παλιά χρόνια ένα σύμβολο αγώνα, μόχθου και τιμών.
    Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε χώρους κοσμημένους με ξίφη και σπαθιά, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση και ευημερία.

  • Ενώ η αιχμαλωσία έχει σαφώς αρνητική αίσθηση, σε κάθε της μορφή στην πραγματικότητα, στα όνειρα συνήθως σημαίνει το ακριβώς αντίθετο!
    Όσο δυσάρεστο και αν μας φαίνεται ένα όνειρο, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες ή είμαστε θύματα αιχμαλωσίας, μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτό.

  • Φυσικά δεν θα μπορούσατε να περιμένετε μία καλή ερμηνεία για ένα τέτοιο όνειρο.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε στην κόλαση και είτε βράζετε στα καζάνια της, είτε απλά περπατάτε εκεί, τότε σας περιμένουν μέρες παθών, βασανιστηρίων και κακοπέρασης.

  • Δωροδοκία : ένα όνειρο το οποίο υποδηλώνει ενδόμυχες ενοχές για μια κατάσταση τις οποίας οι χειρισμοί δεν ήταν καθόλου καθωσπρέπει.

Εγγραφή στο RSS - αγειτόνευτος