Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγελαία

Αρχική » Oneiro » αγελαία

Ονειροκρίτης αγελαία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγελαία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ένα όνειρο με έντονη συμβολική σημασία, η καταιγίδα, όπως και τα υπόλοιπα όνειρα - εφιάλτες που σχετίζονται με την μανία της φύσης προμηνύει σημαντικές αλλαγές.

  • Το ξερό νησί στο όνειρό μας είναι ένα όνειρο που δεν απέχει καθόλου από την ερμηνεία του ξερότοπου, δηλαδή αποτελεί έναν κακό οιωνό με αποτυχίες και στεναχώρια, μόνο που πιο συγκεκριμένα το όνειρο αυτό προμηνύει συνήθως πολύ και βαθιά μοναξιά.

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο να είστε σοφέρ ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, θα πρέπει να περιμένετε βάσανα και κοπιαστική ζωή.
    Αν όμως δείτε πως συναντάτε κάποιον σοφέρ, τότε σύντομα θα λάβετε χάρη στις ειδήσεις που θα σας τονώσουν το πεσμένο ηθικό σας.

  • Στην καθημερινή της χρήση η λέξη αυτή υποδηλώνει συνωμοτικές ενέργειες και «μαγειρέματα» στον χώρο, κυρίως της πολιτικής.

  • Τα ιερά ζώα των Ινδών, σύμβολο της ευφορίας.

    Όταν παρουσιάζονται στα όνειρα των ανθρώπων της υπαίθρου και των ξωμάχων, τα ζώα αυτά προοιωνίζουν καλές σοδειές και άμεσο μέλλον εξασφαλισμένο.

Εγγραφή στο RSS - αγελαία