Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγεωγράφητου

Αρχική » Oneiro » αγεωγράφητου

Ονειροκρίτης αγεωγράφητου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγεωγράφητου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη πυρκαγιά που καίει δάσος, πόλη ή περιοχή, θα συμβούν κοινωνικά γεγονότα έκτακτα που θα ταράξουν τη γενική γαλήνη της πόλης ή του κράτους στο οποίο ζείτε.
    Αν καίγεται το σπίτι ή το μαγαζί σας, να περιμένετε συμφορές μέσα στην οικογένεια.

  • Αν βρεθείτε σε χώρο όπου εκείνη τη στιγμή πραγματοποιείται δημοπρασία, τότε το όνειρό σας σάς προειδοποιεί για οικονομικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε.
    Αν όμως δείτε ότι βγαίνουν σε πλειστηριασμό δικά σας αντικείμενα, τότε τα προβλήματα αυτά θα μετατραπούν σε επιτυχίες.

  • Η ερμηνεία των φυκών όταν αυτά εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο, αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που τα βλέπουμε κυρίως ως προς το πόσο ξερά είναι.

    Στην περίπτωση που τα φύκια είναι πολύ ξερά και ειδικά αν μυρίζουν κιόλας, τότε το όνειρο προμηνύει αρρώστια.

  • Αν δείτε ότι είστε νεκροθάφτης, θα συμβούν γεγονότα που θα αναστατώσουν όλους τους τομείς της ζωής σας: να περιμένετε ζημιές στα οικονομικά, τραύματα στα οικονομικά και συμφορές στα οικογενειακά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας εντελώς διαφορετικό από ότι είναι στη πραγματικότητα και μάλιστα να έχετε χάσει όλο σας το βάρος και να έχετε αποκτήσει καχεκτική μορφή μην φοβηθείτε καθώς αυτό σημαίνει ότι πως σας περιμένουν επαγγελματικές επιτυχίες.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

Εγγραφή στο RSS - αγεωγράφητου