Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγεώργητος

Αρχική » Oneiro » αγεώργητος

Ονειροκρίτης αγεώργητος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγεώργητος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά αποκτήσατε μια ακτινοβόλα ομορφιά, σημαίνει πως διακατέχεστε από σαφές αίσθημα κατωτερότητας και προσπαθείτε στον ύπνο να αναπληρώσετε αυτό που σας λείπει.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο καφενείο, ή καφετέρια (δημόσιος χώρος) με πολυκοσμία (γνωστούς-αγνώστους δεν έχει σημασία) και επικρατεί βαβούρα τότε αυτό σημαίνει πως μπερδέματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κοσκινίζετε αλεύρι ή κάποιο άλλο υλικό ή ακόμη ότι απλά κρατάτε ένα κόσκινο, τότε τα πράγματα για εσάς και την οικογένειά σας μάλλον δεν είναι καθόλου καλά.

  • Η νίκη στα όνειρα συμβολίζει ακριβώς το αντίθετο.
    Εάν δηλαδή δείτε ότι έχετε πάρει μέρος σε έναν αγώνα ή συγκρούεστε με άλλο άτομο, να περιμένετε εκείνη την περίοδο πιθανούς μπελάδες και τσακωμούς με άλλα άτομα που δεν θα σας βγουν σε καλό και θα σας ζημιώσουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε εκκλησία για να μεταλάβετε, τότε τα νέα για σας είναι ευχάριστα.

    Πρόκειται να έρθετε αντιμέτωποι με παλιές κακές φήμες που σας είχαν αποδώσει άδικα ή παλιές πλεκτάνες που είχαν στήσει εις βάρος σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας τρίχες πάνω σε μία βούρτσα, τότε θα βρεθείτε σε μία πολύ μπερδεμένη κατάσταση χωρίς όμως να σας επιφέρει προβλήματα στη μετέπειτα ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - αγεώργητος