Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιάζεστε

Αρχική » Oneiro » αγιάζεστε

Ονειροκρίτης αγιάζεστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιάζεστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Τα κοχύλια συμβολίζουν χαλάρωση, χαρούμενες στιγμές αλλά και εφήμερες.

    Εάν δείτε τα κοχύλια στο φυσικό τους περιβάλλον δηλαδή ένα θαλασσινό τοπίο τότε πιθανό να βιώσετε έντονα χαρούμενες στιγμές που όμως θα είναι πρόσκαιρες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση μια περιοχή με θάμνους καταπράσινους και ανθισμένους, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλά ευχάριστα γεγονότα να γεμίσουν αυτόν τον καιρό τη ζωή σας.
    Οι δουλειές σας θα πάνε καλά.
    Ελπίδες και όνειρα θα πραγματοποιηθούν.

  • Ο θρόνος και στα όνειρα, συμβολίζει το υπέρτατο αξίωμα και το απόγειο της δόξας.
    Εάν ονειρευτείτε πως κάθεστε πάνω σε κάποιο θρόνο, να περιμένετε κοινωνική αναγνώριση και αν είστε ανύπαντροι, να προετοιμαστείτε σύντομα για γάμο, με πολύ καλές προϋποθέσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μπροστά σε φαγητά αλλά παρόλο που σας αρέσουν εσείς δεν έχετε καθόλου όρεξη να τα φάτε ή ακόμα σας προκαλούν
    δυσφορία μόνο και μόνο στην όψη τους, αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της και χρίζει επειγόντως ανανέωσης.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλεξίπτωτα που πέφτουν από τον ουρανό και προσγειώνονται, ή αν δείτε ότι εσείς πέφτετε με αλεξίπτωτο χωρίς όμως να φοβάστε, αυτό σημαίνει ότι οι προσπάθειές που καταβάλλετε για κάποιο σκοπό θα επιτύχουν.

Εγγραφή στο RSS - αγιάζεστε