Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιάζομαι

Αρχική » Oneiro » αγιάζομαι

Ονειροκρίτης αγιάζομαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιάζομαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο κρεοπώλης στα όνειρα αποτελεί μία διφορούμενη φιγούρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κρεοπώλης, τότε πιθανό να διανύσετε μία περίοδο ευνοούμενη από την τύχη όπου θα νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων και να περιμένετε απρόσμενες επιτυχίες.

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Στην περίπτωση που στον ονειρικό σας κόσμο βρεθείτε σε μέρος με πολλές ψάθες, θα πρέπει να προετοιμάζεστε καθώς μέρες φτώχειας σας περιμένουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άλμπουμ, σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία και ότι θα γνωρίσετε αληθινούς φίλους.

    Αν ονειρευτείτε ότι βάζατε φωτογραφίες μέσα σε ένα άλμπουμ, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα και να αναμένεται πολλά κέρδη.

  • Γενικά το να δείτε ότι είστε εσείς ή ότι έχετε δοσοληψίες με κάποιον ο οποίος εμπορεύεται έμβια όντα, θεωρείται από τον ονειροκρίτη δυσοίωνο όνειρο.

  • Το μαρτυρικό και ιερό ταυτόχρονα αυτό σχήμα, στα όνειρα, προοιωνίζει σε γενικές γραμμές «γολγοθάδες» που θα ανηφορίσουμε.

Εγγραφή στο RSS - αγιάζομαι