Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιάσει

Αρχική » Oneiro » αγιάσει

Ονειροκρίτης αγιάσει - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιάσει

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάκτο μάλλον είστε μοναχικοί τύποι και ο δρόμος της μοναξιάς που έχετε επιλέξει να ακολουθείτε, θα είναι γεμάτος στεναχώριες και εμπόδια.
    Τα αγκάθια του κάκτου είναι οι πληγές που σας έχουν προκαλέσει οι άλλοι, γιαυτό και επιλέξατε αυτό το δύσκολο μονοπάτι.

  • Η νυχτερίδα ανέκαθεν αποτελούσε αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Εάν λοιπόν δείτε νυχτερίδα να πετάει από πάνω σας ή κοντά σας τότε πιθανό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στον οικονομικό, ερωτικό τομέα αλλά και στην υγεία σας καθώς προοιωνίζει μία αρνητική περίοδο για εσάς.

  • Στα όνειρα συνήθως το πράσινο προαναγγέλλει τη διάψευση της ελπίδας, παρόλο που θεωρείται χρώμα της.
    Έτσι, αν στο όνειρο σας κυριαρχεί το πράσινο ή εστιάζετε έντονα σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο, να περιμένετε στενοχώριες και κακοτοπιές.

  • Αν δείτε ακακία στον ύπνο σας, σημαίνει ότι περιβάλλεστε από πιστούς και αφοσιωμένους φίλους, πρόθυμους να σας στηρίξουν σε κάθε δυσκολία.
    Η ακακία επίσης θεωρείται ότι συμβολίζει την σταθερότητα του χαρακτήρα και την προστασία στην οποία προσβλέπουν οι φίλοι στο άτομο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε με δεκανίκια - πατερίτσες σημαίνει ότι χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας κάτι που σχεδιάζετε και καλά θα κάνετε να την ζητήσετε απ' τους δικούς σας ανθρώπους.

  • Αν στο όνειρο σας διαδραματίζεται νύχτα με πανσέληνο που σας εντυπωσιάζει ή απλά εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε ένα γεμάτο φεγγάρι μην σας ξεγελάει η ομορφιά του καθώς τα πράγματα δεν προμηνύονται και τόσο ρόδινα.

Εγγραφή στο RSS - αγιάσει