Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιασμούς

Αρχική » Oneiro » αγιασμούς

Ονειροκρίτης αγιασμούς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιασμούς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας σε χώρο εσωτερικό, συσκοτισμένο από βαριά παραπετάσματα, θα συναντήσετε κατά τη δημιουργική σας πορεία προσκόμματα, όχι συνηθισμένα και θα αποτύχετε οικτρά σε υποθέσεις που θεωρούσατε απλές.

  • Η φοράδα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, το σίγουρο είναι ότι αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό.
    Πιο συγκεκριμένα όταν βλέπετε φοράδα θα πρέπει να περιμένετε σύντομα ευτυχία στον γάμο σας, ακόμα και σε περίπτωση που μέχρι τώρα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, καθώς και ερωτική ανανέωση.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε ότι φυσάει δυνατός άνεμος, σημαίνει ότι θα υποστείτε οικονομικές καταστροφές και θα πληγεί η αξιοπιστία σας.
    Αν όμως δείτε ότι φυσάει ήρεμος, φρέσκος αέρας που σας αναζωογονεί, σημαίνει ότι θα έχετε υλικά κέρδη ως ανταμοιβή για το ήθος σας.

  • Το ούζο είναι ένα ποτό που στα όνειρα προμηνύει πάντοτε δυσαρέσκειες και καυγάδες. Αν δείτε ότι πίνετε ούζο, προσέξτε μήπως τα κλονισμένα νεύρα σας γίνουν αιτία να διαλυθεί ένας ικανοποιητικός ερωτικός δεσμός σας.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι στα έχουν εξορίσει τότε να περιμένετε ότι θα πέσετε θύμα αδικίας σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή σε κάτι που θα προσπαθήσετε να επιτύχετε.
    Όσον αφορά την υγεία σας, το να δείτε ότι είστε σε εξορία σημαίνει αρρώστια.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βραχιόλι μέσα σε κουτί, τότε προσέξτε γιατί θα είστε ποιο επιρρεπείς σε ατυχίες.
    Αν το δείτε το βραχιόλι πεταμένο δίπλα στο κρεβάτι, τότε προσέξτε για τυχόν διαμάχες στην σχέση σας.

Εγγραφή στο RSS - αγιασμούς