Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιογραφία

Αρχική » Oneiro » αγιογραφία

Ονειροκρίτης αγιογραφία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιογραφία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το ούζο είναι ένα ποτό που στα όνειρα προμηνύει πάντοτε δυσαρέσκειες και καυγάδες. Αν δείτε ότι πίνετε ούζο, προσέξτε μήπως τα κλονισμένα νεύρα σας γίνουν αιτία να διαλυθεί ένας ικανοποιητικός ερωτικός δεσμός σας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε το πατροπαράδοτο Ελληνικό έθιμο της Κυριακής του Πάσχα με τον σουβλιστό οβελία, τότε προ μηνύονται επιτυχίες και οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε σε έναν σκοτεινό θάλαμο και στενό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες, και πολλές στενοχώριες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρτοποιείο, απαιτείται προσοχή σ' ό,τι αφορά τις αλλαγές στην καριέρα σας. Παγίδες μπορεί να αποκαλυφθούν σε κάθε κατεύθυνση.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε πεδιάδα, διάσελο ή πρανές, δηλαδή σε μια ομαλή επιφάνεια του εδάφους, ακόμη και γήπεδο ή χωράφι, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που ως τώρα σας βασάνιζαν.

  • Σε καμία περίπτωση αυτό το έξυπνο και πολύ φιλικό θηλαστικό δεν θα μπορούσε να συμβολίζει κάτι με αρνητική σημασία.

    Το δελφίνι είναι προάγγελος του καλού και του ωραίου, της οικογενειακής γαλήνης καθώς και της αισθηματικής επιτυχίας.

    Θα έχετε μία ήρεμη και εξασφαλισμένη ζωή.

Εγγραφή στο RSS - αγιογραφία