Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιωτικοί

Αρχική » Oneiro » αγιωτικοί

Ονειροκρίτης αγιωτικοί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιωτικοί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα μπιζέλια είναι ένα διφορούμενο σύμβολο γιατί εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία θα το δούμε.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε φρέσκα μπιζέλια είναι πιθανό να διανύσετε μία περίοδο στον ερωτικό τομέα, διασκέδασης και ικανοποίησης.

  • Όταν βλέπουμε τούρτα οποιουδήποτε είδους να κάνει την εμφάνισή της στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε ευτυχισμένες στιγμές.

    Πιο συγκεκριμένα η τούρτα σχετίζεται άμεσα με το οικογενειακό μας περιβάλλον.

  • Στην περίπτωση που παρακολουθείτε μία παράσταση κάποιου ταχυδακτυλουργού στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε πως κάποιος θα σας εξαπατήσει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας περίπτερο και ότι μάλιστα ψωνίζετε απ' αυτό, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας είναι πολύ περιορισμένες και η ζωή σας τακτοποιημένη, αλλά μέτρια.

    Αν δείτε ότι είστε περιπτεράς, να περιμένετε αποτυχίες σε όλα τα μεγαλόπνοα σχέδια σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως αντιγράφετε, σημαίνει δυσμενή αποτελέσματα από καλά δοκιμασμένα σχέδια. Δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τις δυνατότητες που έχετε, με αποτέλεσμα να τα παρατάτε πολύ εύκολα στη ζωή σας

  • Η ζώνη στα όνειρα, εκτός από την προφανή χρηστική της ιδιότητα, έχει και την ιδιότητα του κύρους αλλά και των ευθυνών.

    Και η ζώνη στο όνειρο εμφανίζετε για να σας προειδοποιήσει ότι αν δεν προσέχετε τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή και ενδέχεται να περάσετε πολλές δυσκολίες.

Εγγραφή στο RSS - αγιωτικοί