Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγιόρταστος

Αρχική » Oneiro » αγιόρταστος

Ονειροκρίτης αγιόρταστος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγιόρταστος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά η έκτρωση στα όνειρα είναι κακό σημάδι, εφόσον δεν συντρέχει λόγος στην πραγματική σας ζωή.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνετε μια έκτρωση από κάποια γυναίκα τότε να περιμένετε την εξέλιξη της ερωτική σας σχέσεις σε απελπισμένη και ταραγμένη απροσδόκητα.

  • Αν και δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο να βλέπετε στον ύπνο σας ότι φτερνίζεστε, ωστόσο αν δείτε κάτι τέτοιο το όνειρό σας αυτό προμηνύει ευτυχία και χαρά σε όλα τα μέλη της οικογένειά σας και σε εσάς.

  • Το δίχτυ - δίχτυα θεωρείται καθαρά ερωτικής σημασίας όνειρο.
    Είτε θα βρείτε τον έρωτα αν τα δίχτυα είναι γεμάτα ψάρια, είτε έχετε πολλές πιθανότητες να γυρίσει να σας κοιτάξει, αν τα πλέκετε τα δίχτυα.

  • Αν στο όνειρό σας ακούσετε χαρούμενους χτύπους καμπάνας να περιμένετε χαρμόσυνες ειδήσεις.
    Αν όμως ακούσετε δυσάρεστους ήχους καμπάνας τότε το σύντομο μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο και έντονο.

  • Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως δεν αναφερόμαστε στον ξένο ως φιλοξενούμενο αλλά απλά σαν κάποιο άγνωστο που συναντάμε στον ονειρικό μας κόσμο.

  • Τα ξύλα όταν εμφανίζονται στα όνειρά σας μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπετε.

    Αν δείτε στοίβες από ξύλα πεταμένα το όνειρό δεν είναι καλό καθώς σημαίνει αρρώστιες και βάσανα στον στενό σας κύκλο ή και σε εσάς τους ίδιους.

Εγγραφή στο RSS - αγιόρταστος