Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκαθερά

Αρχική » Oneiro » αγκαθερά

Ονειροκρίτης αγκαθερά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκαθερά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ένα μηχάνημα κατεξοχήν ανύψωσης βαριών πραγμάτων.
    Έτσι και στη συμβολική του μορφή θα πρέπει να περιμένουμε την αναστύλωση του ηθικού μας από κάποιον τρίτο.
    Αν είστε χειριστής γερανού το όνειρο συμβολίζει τη κολοσσιαία προσπάθεια που έχετε κάνει για κάποιο σχέδιό σας πρόσφατα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κυνηγός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα έχετε κέρδη και επιτυχίες στις δουλειές σας.

    Αν ξεκινάτε για κυνήγι, σημαίνει πως είστε έτοιμος να αποπειραθείτε το επαγγελματικό άλμα που σχεδιάζατε να κάνετε τόσο καιρό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας δασύτριχο άνθρωπο ή ότι ξαφνικά αποκτήσατε πολλές τρίχες, να περιμένετε επιτυχίες και πλούτο. Είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια σημαντική υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Τα κουτιά στο όνειρο αντικατοπτρίζουν τον μικρόκοσμό μας. Συγκεκριμένα εάν δείτε κλειστά κουτιά σημαίνει ότι κάποια άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας κρύβουν πράγματα και δεν είναι αξιόπιστοι.

  • Όταν μια γυναίκα δει στον ύπνο της όμορφα παχουλά και άσπρα γατάκια, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να τη διαβάλουν με σκοπό να την καταστρέψουν, αλλά η σωστή κρίση της θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτές τις επίβουλες ενέργειες.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ποτίζετε τον κήπο σας, λουλούδια ή φυτά, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

    Αν δείτε ότι ποτίζετε χωράφι, σας περιμένει οικονομική ευμάρεια.

Εγγραφή στο RSS - αγκαθερά