Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκαθωτής

Αρχική » Oneiro » αγκαθωτής

Ονειροκρίτης αγκαθωτής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκαθωτής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία προσώπου στα όνειρα με καστανά μαλλιά θεωρείται οιωνός έρωτα ή επικείμενου δεσμού.

  • Αν, στο όνειρο σας, συναντήσετε οδοιπόρο που έρχεται από μακριά, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σας, από καιρό ξεχασμένο, θα εμφανιστεί και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

  • Η ρετσίνα στον ονειρικό κόσμο, αποτελεί έναν οιωνό καλό.
    Αν βρίσκεστε σε γλέντι, πίνοντας τη και κάνοντας κέφι, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε καλά νέα και επερχόμενη λύση σε προβλήματα που σας απασχολούν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι δεν φοράτε ρούχα, είναι προμήνυμα για σκάνδαλα και επιπόλαιες συναλλαγές. Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γδύνεστε οικειοθελώς για οποιονδήποτε λόγο, αυτό σημαίνει ότι σύντομα ανήθικες πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν θα αποκαλυφθούν και θα κατηγορηθείτε για αυτές.

  • Στην πραγματικότητα η τσουκνίδα έχει δύο βασικές ιδιότητες η πρώτη του θεραπευτικού βοτάνου που μας θεραπεύει και μας απαλλάσσει από πολλά προβλήματα και η δεύτερη του παράσιτου που η επαφή και μόνο μαζί του μας προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα .

  • Αν στο όνειρό σας δείτε πως σε κάποιο σημείο του σώματός σας βγάλατε κάποιο σπυρί ή κάποια σπυριά, τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα.

    Το όνειρό αυτό προμηνύει μεγάλες στενοχώριες και αναποδιές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - αγκαθωτής