Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκαθότοπος

Αρχική » Oneiro » αγκαθότοπος

Ονειροκρίτης αγκαθότοπος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκαθότοπος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χάνετε κάποιο αντικείμενο που δεν έχει καμία αξία για εσάς ή δεν σας αρέσει ή δεν το θέλετε, θα πρέπει να περιμένετε καλά νέα καθώς αυτό είναι προμήνυμα ευημερίας και χαράς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε αταξίες και ζαβολιές, ακόμη και αν σας επιπλήττουν, σημαίνει πως διαθέτετε γοητευτικό χαρακτήρα και κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων δίχως την παραμικρή προσπάθεια.
    Αν δείτε ότι το σπίτι σας βρίσκεται σε αταξία, τότε θα περάσετε μια μεγάλη αναστάτωση.

  • Αν βρεθείτε σε όνειρο θεατής σε αθλητικό αγώνα, έχετε έγνοιες στις οποίες δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα από ότι πραγματικά τους αναλογεί.

    Αν συμμετέχετε σε αγώνα, θα πρέπει να αλλάξετε προσέγγιση σε κάποιο σοβαρό θέμα στα επαγγελματικά σας.

  • Αν στο όνειρο σας αποκτήσατε καινούργια, όμορφα έπιπλα, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε οικογενειακές υποθέσεις που εκκρεμούν.

    Αν τα έπιπλα σας είναι παλιά και φθαρμένα, τότε θα συναντήσετε αναποδιές στο άμεσο μέλλον.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε μια πλούσια και γευστική σαλάτα που την απολαμβάνετε, σημαίνει πως είστε ικανοποιημένος με όσα έχετε κατορθώσει ως τώρα στη ζωή σας και εγκαταλείψατε κάθε φιλοδοξία.

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

Εγγραφή στο RSS - αγκαθότοπος