Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκαλιαζόμουν

Αρχική » Oneiro » αγκαλιαζόμουν

Ονειροκρίτης αγκαλιαζόμουν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκαλιαζόμουν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αφίσες, είναι προειδοποίηση για διαφωνίες και ασυνεννοησία με τον άνθρωπο σας, ακόμη και άσχημα νέα.

    Το να δείτε ότι εσείς απεικονίζεστε στις αφίσες, σημαίνει ότι θα αναλάβετε δυσάρεστα και επιζήμια καθήκοντα τα οποία θα σας δημιουργήσουν τελικά προβλήματα.

  • Η νοσταλγία στα όνειρα είναι ευοίωνη.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι νιώθετε νοσταλγία για οτιδήποτε, πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για ευχάριστες αποδράσεις που δεν έχετε προγραμματίσει.

  • Αν είστε ανύπαντρος ή ανύπαντρη και ονειρευτείτε ότι αρραβωνιάζεστε, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες στην αναζήτησή σας για μια ευτυχισμένη σχέση.

  • Το ιώδιο παρόλα τα οφέλη που έχει στην πραγματική ζωή, στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός που προοιωνίζει αρρώστια σωματική ή και ψυχική.
    Η παρουσία του ιωδίου στα όνειρα μας συμβολίζει την αρρώστια και την στεναχώρια.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

    Αν κάνετε εσείς την εκταφή, θα μάθετε δυσάρεστα νέα.

  • Παρόλο που το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό, είναι πολύ δυσάρεστο όταν ακούμε για ψοφίμι, η παρουσία του στον ονειρικό μας κόσμο δεν έχει μόνο αρνητική χροιά.
    Τα πράγματα είναι άσχημα, μόνο στην περίπτωση το ψοφίμι προέρχεται από γνωστό σε εμάς ζώο.

Εγγραφή στο RSS - αγκαλιαζόμουν