Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκαλιασμένους

Αρχική » Oneiro » αγκαλιασμένους

Ονειροκρίτης αγκαλιασμένους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκαλιασμένους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η δύση του Ηλίου στο όνειρο προμηνύει και την απομάκρυνση των προβλημάτων μας, αρκεί να είναι γλυκιά και υπέροχη στην αίσθηση.

    Αν είναι μουντή σημαίνει ότι τα βάσανα που μας ταλανίζουν θα συνεχιστούν κι άλλο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως είσαστε αλήτης, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα διαγράψετε μονομιάς σοβαρές έννοιες που έχετε στη ζωή σας.
    Αν δείτε πως κάποιος άλλος το όνειρό σας είναι αλήτης, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως κάποιος από το στενό σας περίγυρο, σας φθονούν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αρραβωνιάζεστε ενώ δεν είστε παντρεμένοι, τότε σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στο δρόμο για την πραγματική αγάπη.
    Αν όμως είστε παντρεμένοι, σημαίνει πως ο γάμος σας αντιμετωπίζει προβλήματα από καιρό και θα περάσετε μεγάλη κρίση.

  • Αν στον ύπνο σας είστε ο ίδιος καλόγερος ή καλόγρια, τότε θα περάσετε δυστυχία και πολλά βάσανα.

    Αν βρεθεί στον δρόμο σας όμως καλόγερος ή καλόγρια τότε να προσέχετε τους φίλους σας, γιατί πρόκειται να επέμβουν στα οικογενειακά σας και να σας κάνουν άνω κάτω.

  • Η παλαιότερη ερμηνεία ενός ονείρου που περιείχε εγκατάλειψη ερωτικού συντρόφου ήταν η προσμονή δυσάρεστων γεγονότων, στις μέρες μας όμως έχει αλλάξει η ερμηνεία αυτή και τώρα σημαίνει ευτυχία στα οικογενειακά θέματα σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε αποκριάτικο πάρτι ή γλέντι, συμμετέχετε σε αυτό και διασκεδάζετε, σημαίνει ότι οι μέρες που ακολουθούν θα είναι χαρούμενες και ανέμελες.

    Αντιθέτως, αν δεν συμμετέχετε στο γλέντι, οι μέρες που θα έρθουν θα είναι γεμάτες εμπόδια για εσάς.

Εγγραφή στο RSS - αγκαλιασμένους