Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκιστρωνόσαστε

Αρχική » Oneiro » αγκιστρωνόσαστε

Ονειροκρίτης αγκιστρωνόσαστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκιστρωνόσαστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε καταστάσεις αδιαφορίας, σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη συντροφιά για ένα σύντομο διάστημα.
    Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως ο αγαπημένος της της δείχνει αδιαφορία, σημαίνει πως δεν της δείχνει την τρυφερότητα του κατά τον πιο σωστό τρόπο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κούκλα, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα της γοητείας ατόμου δόλιου και πλάνου, με το οποίο θα γνωρίσετε μια περίοδο πρόσκαιρης ευτυχίας, που αργότερα θα πληρώσετε ακριβά.

  • Ακόμη ένα τυπικό όνειρο με «αντίστροφη» ερμηνεία με εξαίρεση την περίπτωση όπου φοράτε νυφικό, αλλά είστε με παρέα και όχι σε γάμο, στην οποία περίπτωση θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

  • Τα σαλιγκάρια θεωρούνται σχετικά κακό όνειρο λόγω της δυσκινησίας τους αλλά και της αποστροφής που προκαλούν στους περισσότερους ανθρώπους.

  • Η παρουσία του γραφικού και συμπαθούς αυτού επαγγελματία, που έχει εκλείψει στις μέρες μας, στα όνειρα μας είναι πάντοτε ευοίωνη.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι συναντάτε ένα λούστρο, να είστε σίγουρος για τη συμπαράσταση των φίλων σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

  • Η ερμηνεία της σιγανής βροχής στον δικό μας κόσμο είναι διαφορετική από της βροχής και της καταιγίδας.
    Το ψιχάλισμα ή η εστίαση σε ψιχάλες στο όνειρό μας, προμηνύει ερωτικές ανακατατάξεις και αλλαγές χωρίς όμως να μας λέει αν είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες.

Εγγραφή στο RSS - αγκιστρωνόσαστε