Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκιστρωτός

Αρχική » Oneiro » αγκιστρωτός

Ονειροκρίτης αγκιστρωτός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκιστρωτός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν οι ηλικιωμένοι εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν σημάδι σύντομης αποτυχίας σε όλους τους τομείς.

    Στην περίπτωση τώρα που βλέπετε τον εαυτό σας γερασμένο ή να γερνάει ταχύρυθμα, το όνειρό σας σηματοδοτεί το πεσμένο σας ηθικό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ανθρώπους να χορεύουν βαλς, σημαίνει ευχάριστες σχέσεις με ενδιαφέρον πρόσωπο που δεν υπολογίζατε - περιμένατε.

    Για μια γυναίκα, το να δει πως χορεύει βαλς με τον αγαπημένο της, σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο θαυμασμού και λατρείας από τον σύντροφο της.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε παϊδάκια και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σας τύχουν στενοχώριες και θα απειληθεί η υγεία σας.
    Αν τα παϊδάκια που τρώτε είναι άνοστα ή σας προκαλούν απέχθεια και τα φτύνεται, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Οι ακραίες καιρικές συνθήκες στα όνειρα προοιωνίζουν κακά μαντάτα και μας εφιστούν την προσοχή.

  • Ο μύλος ως σύμβολο είναι θετικό σε αντίθεση με παλιότερες δοξασίες σύμφωνα με τις οποίες αποτελούσε σύμβολο θλίψης και στενοχώριας.

  • Το ότι βλέπουμε όνειρο και έχουμε την αίσθηση άσχημης μυρωδιάς, είναι απλά μία προειδοποίηση για το πως συμπεριφερόμαστε στους άλλους.

Εγγραφή στο RSS - αγκιστρωτός