Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκομαχάτε

Αρχική » Oneiro » αγκομαχάτε

Ονειροκρίτης αγκομαχάτε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκομαχάτε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι καπνίζετε πίπα καπνού ή τσιγάρου, ενώ δεν είστε καπνιστής ή δεν καπνίζετε πίπα, ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε καταπρόσωπο τα πράγματα, αν δεν θέλετε να προκαλέσετε συμφορές στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν.

  • Γενικά η παρουσία σκούπας, στα όνειρα, προοιωνίζει δυσάρεστες καταστάσεις.

    Αν όμως δείτε ότι κρατάτε μια σκούπα και σκουπίζετε, θα πάρετε αποτελεσματικές αποφάσεις για κάποιες ριζικές αλλαγές στην ζωή σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας μπακάλικο γεμάτο εμπορεύματα, σύντομα θα αποκομίσετε μεγάλα κέρδη από ριψοκίνδυνη επένδυση σας.
    Αν δείτε ότι είστε μπακάλης, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, κάπου θα εξωκείλετε στα οικονομικά σας, εξαιτίας κακιάς διαχείρισης.

  • Ο πατσάς στην πραγματική ζωή λένε ότι "στρώνει το στομάχι", έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στον ονειρικό μας κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο στρώνει κατά κάποια έννοια όποιον τομέα της ζωής μας δεν πάει καλά.
    Πιο συγκεκριμένα προαναγγέλλει ευχάριστη ζωή και κερδοφόρες επενδύσεις.

  • Τα νομίσματα στα όνειρα συμβολίζουν συκοφαντίες και διενέξεις.

    Όσο πολυτιμότερα είναι, τόσο μεγαλύτερα και τα μπλεξίματα που θα έχετε.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν νομίσματα, τότε θα προξενήσετε ή θα σας προξενήσουν άλλοι επιπλοκές και στενοχώριες.

  • Ακόμη ένα τυπικό όνειρο με «αντίστροφη» ερμηνεία με εξαίρεση την περίπτωση όπου φοράτε νυφικό, αλλά είστε με παρέα και όχι σε γάμο, στην οποία περίπτωση θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

Εγγραφή στο RSS - αγκομαχάτε