Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκυλώσαμε

Αρχική » Oneiro » αγκυλώσαμε

Ονειροκρίτης αγκυλώσαμε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκυλώσαμε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το όνειρο υποκρύπτει μηνύματα μονάχα στην περίπτωση που βλέπουμε ότι φοράμε παντελόνια που μας έρχονται στενά και μας ενοχλούν.

    Τότε θα μας συμβούν γεγονότα πολύ οδυνηρά που θα επηρεάσουν δυσμενώς το άμεσο μέλλον μας.

  • Ο μύλος ως σύμβολο είναι θετικό σε αντίθεση με παλιότερες δοξασίες σύμφωνα με τις οποίες αποτελούσε σύμβολο θλίψης και στενοχώριας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι το σώμα σας είναι γεμάτο από σημάδια δαγκωματιών τότε αυτά συμβολίζουν και τα σημάδια που σας έχουν αφήσει οι γύρω σας από την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.
    Κάθε σημάδι που έχετε είναι και μία πληγή από το μίσος και τον φθόνο των άλλων.

  • Όταν ένας γίγαντας εμφανίζεται στο όνειρό μας, το όνειρο δεν είναι και τόσο κακό ακόμη και στην περίπτωση που έχει πολύ κακή αίσθηση.

    Ο γίγαντας στο όνειρο σας επισημαίνει ότι σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

  • Το να κάνουμε ζημιά στα όνειρα μας κάθε άλλο παρά ότι θα πληρώσουμε σημαίνει!
    Θα έλεγε κανείς ότι μάλλον εκείνο μας πληρώνει, καθώς όσο μεγαλύτερη ζημιά κάνουμε, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία στα οικονομικά θα έχουμε στο άμεσο μέλλον στη ζωή μας.

Εγγραφή στο RSS - αγκυλώσαμε