Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκυλώστε

Αρχική » Oneiro » αγκυλώστε

Ονειροκρίτης αγκυλώστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκυλώστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

  • Το διαζύγιο στα όνειρα είναι ένα κλασσικό σύμβολο εξωτερίκευσης άγχους το οποίο έχει τις εξής ερμηνείες :

    Αν στα όνειρα σας βρίσκεστε σε διαδικασίες διαζυγίου ενώ είστε ανύπαντροι, η ερωτική σας σχέση θα ευοδωθεί και θα ξεπεράσετε κάποια άγχη που είναι πιθανόν να έχετε.

  • Στο όνειρο το αρκούδισμα τον ανθρώπων είναι σημάδι για δημόσιο εξευτελισμό στο άμεσο μέλλον.

  • Ο ταύρος, από αρχαιοτάτων χρόνων και διαπολιτισμικά, αποτελεί ονειρικό σύμβολο υγείας, ευρωστίας και θριάμβων.

    Το όνειρο προειδοποιεί για μελλοντικούς κινδύνους σοβαρούς αλλά πρόσκαιρους μόνο στην περίπτωση που θα δείτε ταύρο να σας κυνηγάει.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως είστε ψάλτης σε εκκλησία ή βρεθήκατε να ψέλνεται οπουδήποτε, αυτό είναι ένα σημάδι ότι μάλλον μιλάτε πολύ για πράγματα που δεν θα έπρεπε.
    Στην περίπτωση κάποιον άλλο να ψέλνει, τότε κάποιος θα σας κατηγορήσει για πράγματα που δεν έχετε κάνει.

  • Τα κιάλια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν ένα σημάδι ότι τα πράγματα που περιμένετε δεν θα πάνε όσο καλά νομίζετε.
    Παρόλα αυτά οι αποκλίσεις δεν θα είναι μεγάλες και το κακό θα γίνει ίσια ίσα για να σας παιδέψει, χωρίς όμως να καταστρέψει τελικά κάτι.

Εγγραφή στο RSS - αγκυλώστε