Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκυροβόλο

Αρχική » Oneiro » αγκυροβόλο

Ονειροκρίτης αγκυροβόλο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκυροβόλο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε με δεκανίκια - πατερίτσες σημαίνει ότι χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας κάτι που σχεδιάζετε και καλά θα κάνετε να την ζητήσετε απ' τους δικούς σας ανθρώπους.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας αντιλόπες, σημαίνει πως θα έχετε υψηλές φιλοδοξίες, που όμως θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με την ανάπτυξη μεγάλης δραστηριότητας.

  • Αν στο όνειρό σας συνοδεύετε ή συνοδεύεστε από κάποιο κοντινό και αγαπημένο σας πρόσωπο και πηγαίνετε σε κάποιο χορό ή κάποια κοινωνική εκδήλωση γενικότερα, τότε τα πράγματα βαίνουν πολύ θετικά για εσάς.
    Σύντομα θα δείτε τα θέλω σας να επιτυγχάνονται ένα ένα.

  • Το δαχτυλίδι, στα όνειρα, όταν αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια εσωτερική επιθυμία, προοιωνίζει σχεδόν πάντα δυσκολίες και βάσανα.

    Αν δείτε ότι φοράτε δαχτυλίδι, είναι σημάδι επιτυχίας σε νέες επιχειρήσεις.

  • Το τσούγκρισμα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί σίγουρα ένα καλό οιωνό με όποιον τρόπο και να το δούμε.
    Στην περίπτωση που δούμε ότι τσουγκρίζουμε πασχαλινά αυγά, βαμμένα ή άβαφτα, θα πρέπει να περιμένουμε στιγμές ευτυχίας μέσα στην οικογένεια και οικογενειακή γαλήνη.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε μία κατάσταση απώλειας αισθήσεων ή πολύ θολής σκέψης, το όνειρο δεν είναι καλό.
    Θα πρέπει να προσέξετε καθώς σύντομα θα λάβετε κακά μαντάτα.
    Συνήθως έρχονται από το στενό οικογενειακό ή εργασιακό περιβάλλον αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Εγγραφή στο RSS - αγκυροβόλο