Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκυροδέτηση

Αρχική » Oneiro » αγκυροδέτηση

Ονειροκρίτης αγκυροδέτηση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκυροδέτηση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το μαστίγιο είναι αρνητικός οιωνός.

    Προμηνύει άσχημες καταστάσεις και συναισθήματα δυσαρέσκειας και απογοήτευσης.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας μαστιγώνουν ή μαστιγώνετε τότε πιθανό να βρεθείτε σε καταστάσεις που θα νιώσετε εκτεθειμένη/ος και ταπεινωμένη/ος.

  • Αν ονειρευτείτε πως βλάπτετε κάποιον, σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες δουλειές, θα εκδικηθείτε και θα πληγώσετε έναν συνέταιρό σας.

  • Ο κούκος, λόγω της "άτακτης" φυσικής του συμπεριφοράς, θεωρείται όνειρο το οποίο έχει να κάνει με την συζυγική - συντροφική πίστη.

  • Ενώ η αιχμαλωσία έχει σαφώς αρνητική αίσθηση, σε κάθε της μορφή στην πραγματικότητα, στα όνειρα συνήθως σημαίνει το ακριβώς αντίθετο!
    Όσο δυσάρεστο και αν μας φαίνεται ένα όνειρο, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες ή είμαστε θύματα αιχμαλωσίας, μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτό.

  • Το να δείτε αυτοκράτειρα σημαίνει ότι θα σας γίνουν πολλές τιμές, αλλά η δημοτικότητα σας θα υποφέρει, γιατί ο πολύς εγωισμός σας θα σας παρασύρει εκεί που δεν πρέπει.

    Αν δείτε αυτοκράτορα και αυτοκράτειρα μαζί, το όνειρο θεωρείται άνευ σημασίας από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Σε αυτήν την περίπτωση αναφερόμαστε στα ρηχά νερά που μπορεί να συναντήσουμε όταν βρισκόμαστε, είτε σε λίμνες, είτε σε ποτάμια, είτε σε θάλασσες, ή γενικά οπουδήποτε υπάρχουν νερά.
    Το όνειρο αυτό προμηνύει πως σύντομα θα αντιμετωπίσετε εκνευριστικές καταστάσεις και κακοτοπιές.

Εγγραφή στο RSS - αγκυροδέτηση