Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκυροειδών

Αρχική » Oneiro » αγκυροειδών

Ονειροκρίτης αγκυροειδών - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκυροειδών

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε μια πλούσια και γευστική σαλάτα που την απολαμβάνετε, σημαίνει πως είστε ικανοποιημένος με όσα έχετε κατορθώσει ως τώρα στη ζωή σας και εγκαταλείψατε κάθε φιλοδοξία.

  • Γενικά η παγοδρομίες και το πατινάζ, κατά τον ονειροκρίτη, εμπίπτουν στην κατηγορία των ονείρων που μας δείχνουν ότι πλανάται μια υπέρμετρη ελαφρότητα όσον άφορα τις σκέψεις και τις ενέργειες μας.

  • Αν είστε αστυνομικός και δείτε στον ύπνο σας ότι είστε αστυνομικός, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Αν όμως δεν είστε τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Αν κάποιο κοντινό σας πρόσωπο στο όνειρό σας είναι αστυνομικός τότε μείνετε μακριά του.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πώς βάζετε κάποιον να ξαπλώσει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι όσοι έχετε κουραστεί και νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από πράγματα που σας βασανίζουν.

  • Αν, στον ύπνο σας, έχετε πέσει σε αφασία, σημαίνει πως άνθρωποι, εχθρικά διακείμενοι απέναντι σας, θα βρουν την ευκαιρία να σας καταφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα.

Εγγραφή στο RSS - αγκυροειδών