Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγκύλωσις

Αρχική » Oneiro » αγκύλωσις

Ονειροκρίτης αγκύλωσις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγκύλωσις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ιππασία ή έστω ότι είστε σε ιππικό όμιλο είναι πολύ ευχάριστο όνειρο.
    Σημαίνει ότι πρόκειται να καταξιωθείτε κοινωνικά και ότι θα έχετε πολλές απολαβές και οφέλη τα οποία θα δρέψετε εν εν ευθέτω χρόνω.

  • Το κρέμασμα συμβολίζει το τέλος μίας κατάστασης και την αρχή μίας άλλης. Σημαντικές δηλαδή αλλαγές στη ζωή σας.

    Εάν είστε εσείς κρεμασμένος, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε μία κατάσταση στην οποία θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

  • Ένα από τα όνειρα που η ερμηνεία του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με το πέρασμα των αιώνων.
    Καθώς οι πρώτοι ερμηνευτές του ονειροκρίτη ήθελαν το πριόνι να αποτελεί οιωνό πλούτου και ευτυχίας, οι νεότεροι ερμηνευτές έχουν βγει στο συμπέρασμα όπως ισχύει εντελώς το αντίθετο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος ζητωκραυγάζει ή άμα δείτε ότι εσείς ζητωκραυγάζετε, είναι ένα και το αυτό πράγμα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε μια συναυλία και παρακολουθείτε γοητευμένος το μαέστρο που, ανεβασμένος στο πόντιουμ, διευθύνει την ορχήστρα, τότε ο λεπτός κι ευαίσθητος χαρακτήρας σας που διψάει για πνευματικές εξάρσεις θα ανταμειφθεί, αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε, να ερωτευθείτε

  • Γενικότερα οι ένοπλοι ή ο ένοπλος στον ύπνο σας δηλώνει ότι εμπνέετε σεβασμό στους γύρο σας και σας υπολογίζουν στα δύσκολα.
    Εάν τώρα ο ένοπλος είστε εσείς αυτό σημαίνει ότι έχετε όλα τα εφόδια να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε συναντήσετε στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - αγκύλωσις