Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγλέορας

Αρχική » Oneiro » αγλέορας

Ονειροκρίτης αγλέορας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγλέορας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε αξιωματικός και είστε και στην πραγματικότητα, το όνειρο αυτό είναι άνευ σημασίας, αν όμως δεν είστε τότε σημαίνει ότι ο έμφυτος ναρκισσισμός θα βάλει σε κίνδυνο τα οικονομικά σας.

  • Το κουνουπίδι στα όνειρα έχει διττή σημασία.

    Εάν δηλαδή είναι ωμό είτε το κρατάτε είτε όχι δεν έχει σημασία, τότε θα πάρετε κουράγιο από κάποιες μικρές χαρές-επιτυχίες που πρόκειται να έχετε τις επόμενες μέρες.

  • Οι απόψεις των ερμηνευτών διίστανται και συνοψίζονται σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες εκδοχές.
    Το αινιγματικό αυτό σχήμα που έντονα απασχόλησε και απασχολεί τα μαθηματικά, τη γεωμετρία, τη φιλοσοφία και τις απόκρυφες επιστήμες, στα όνειρα, παραμένει, ουσιαστικά ανερμήνευτο.

  • Η παρουσία του εντυπωσιακού αυτού πουλιού, που συμβολίζει την αισθησιακή πληρότητα της γυναίκας, στα όνειρα μας, προοιωνίζει, συνήθως ερωτικά καρδιοχτύπια και αγωνίες.

    Εξαίρεση αποτελεί ο μαύρος κύκνος, που προειδοποιεί για δυστυχίες και βάσανα κατά τον ονειροκρίτη.

  • Όταν το πεύκο εμφανίζεται στα όνειρα μας, Θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε οικονομικούς και κοινωνικούς θριάμβους.

  • Αν τυχόν δείτε στον ύπνο σας καραβάνι να χαρείτε πολύ διότι θα κερδίσετε πολλά λεφτά, είτε απ' την δουλειά σας, είτε από κάποιο τυχερό παιχνίδι, είτε από κληρονομιά.

Εγγραφή στο RSS - αγλέορας