Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγλύκαντοι

Αρχική » Oneiro » αγλύκαντοι

Ονειροκρίτης αγλύκαντοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγλύκαντοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο λαγός συμβολίζει τη δειλία. Εάν δείτε έναν λαγό στο όνειρό σας τότε πιθανό σε κρίσιμες και σοβαρές καταστάσεις να μην είστε αντάξιοι των περιστάσεων και να φανεί η εσωτερική σας δειλία.

  • Ο λαιμοδέτης ή κοινώς η γραβάτα αλλά και γενικά οποιοδήποτε σχοινί που τυλίγει το λαιμό συμβολίζει αρνητικές καταστάσεις.
    Εάν δείτε ότι φοράτε γραβάτα και τη νιώθετε σφιχτή τότε πιθανό να βιώσετε καταστάσεις άσχημες στις οποίες θα νιώθετε εγκλωβισμένος/η.

  • Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός

  • Αν δείτε ότι σας δίνουν κάποιο τσεκούρι, προσέξτε μήπως κακόβουλοι άνθρωποι σας στήνουν παγίδες.

    Αν δείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας τσεκούρι, σημαίνει πως είστε άνθρωπος αδίστακτος και αποφασισμένος για όλα.

  • Η παρουσία της διάρροιας στα όνειρα αποτελεί κακό οιωνό σε όλους τους παραδοσιακούς ονειροκρίτες.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος πάσχει από διάρροια, να περιμένετε στεναχώριες και οικονομικά προβλήματα, είτε για σας είτε για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

Εγγραφή στο RSS - αγλύκαντοι