Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνάντευαν

Αρχική » Oneiro » αγνάντευαν

Ονειροκρίτης αγνάντευαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνάντευαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας δείτε να ξεφλουδίζεται κάποιο φρούτο, λαχανικό ή τρόφιμο, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως βρίσκεστε σε ένα μεγάλο αδιέξοδο ή δίλημμα στη ζωή σας, παράλληλα όμως σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς μπορείτε να βγείτε από τη δύσκολη θέση κάνοντας τους κατάλληλους χειρισμούς.

  • Αποχή από εργασία.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χορηγείτε ή λαμβάνετε άδεια από την εργασία σας, σημαίνει πως όλες οι υποθέσεις σας θα παραμείνουν για ένα διάστημα εκκρεμείς και υπό αναβολή.

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.

  • Μια ευρέως διαδεδομένη αντίληψη, που αποτελεί πλέον λαϊκή δοξασία, θέλει τα όνειρα που βλέπουμε κατά την ημέρα αυτή της εβδομάδας πάντοτε να επαληθεύονται και να μας «βγαίνουν».

  • Η λειτουργία συμβολίζει ηρεμία και θετικές εξελίξεις.

    Εάν δείτε λειτουργία μέσα στην εκκλησία χωρίς τον παπά όμως, να περιμένετε εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν και θα σας ανακουφίσουν.

    Το ίδιο ισχύει εάν ακούσετε λειτουργία εκτός της εκκλησίας.

  • Στις γυναίκες που βλέπουν στον ύπνο του ότι ασχολούνται με τις ρόγες του στήθους τους, θα λέγαμε να προσέχουν, καθώς το όνειρό τους σημαίνει ότι είναι έτοιμες να ενδώσουν σε κάθε ερωτικό πειρασμό.

Εγγραφή στο RSS - αγνάντευαν