Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνίζετε

Αρχική » Oneiro » αγνίζετε

Ονειροκρίτης αγνίζετε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνίζετε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μαντζουράνα συνήθως συμβολίζει επιτυχία και ανακούφιση.

    Όπως και στην πραγματικότητα η μαντζουράνα αποτελεί ένα πολύ ευεργετικό βότανο το οποίο είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τον άνθρωπο.

  • Γενικά το να δείτε ότι είστε εσείς ή ότι έχετε δοσοληψίες με κάποιον ο οποίος εμπορεύεται έμβια όντα, θεωρείται από τον ονειροκρίτη δυσοίωνο όνειρο.

  • Στην περίπτωση που απαιτείται στον ονειρικό σας κόσμο σκοτώνετε κάποιον ζωντανό οργανισμό, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως πολύ σύντομα θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας.

  • Το συντριβάνι που εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, μας υπόσχεται ταξίδια στο πάθος και στον έρωτα που θα μας βγάλουν από την προσωπική μας ρουτίνα και θα μας εντάξουν και πάλι στον κόσμο του της ηδονής.

  • Αν τυχόν δείτε στον ύπνο σας καραβάνι να χαρείτε πολύ διότι θα κερδίσετε πολλά λεφτά, είτε απ' την δουλειά σας, είτε από κάποιο τυχερό παιχνίδι, είτε από κληρονομιά.

  • Οι σωματικές ελιές κατά τον ονειροκρίτη είναι συνυφασμένες με γλωσσοφαγιά και επιβουλή τρίτων προς το άτομο που τις έχει στο σώμα ή το πρόσωπο του.

Εγγραφή στο RSS - αγνίζετε