Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνίσατε

Αρχική » Oneiro » αγνίσατε

Ονειροκρίτης αγνίσατε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνίσατε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας είστε ο ίδιος καλόγερος ή καλόγρια, τότε θα περάσετε δυστυχία και πολλά βάσανα.

    Αν βρεθεί στον δρόμο σας όμως καλόγερος ή καλόγρια τότε να προσέχετε τους φίλους σας, γιατί πρόκειται να επέμβουν στα οικογενειακά σας και να σας κάνουν άνω κάτω.

  • Η εξάρθρωση είναι ένα ατυχές όνειρο που προοιωνίζει πάντα κακοτοπιές.
    Δεν παίζει ρόλο το τι ακριβώς συμβαίνει ή τα περιβάλλοντα χαρακτηριστικά του εκάστοτε ονείρου καθώς από την στιγμή που το κύριο σύμβολο προς ερμηνεία η εξάρθρωση κάποιου μέλους σας το όνειρο έχει αρνητική σημασία.

  • Αν δείτε στα όνειρα σας ότι βρισκόσασταν σε ένα μεγάλο πάρκο, με ανθρώπους άγνωστους και αισθανθήκατε εκτός τόπου και χρόνου, θα σας συμβούν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας στις ανθρώπινες αξίες.

  • Ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο, αν και πολύ σπάνιο επίσης, όνειρο που σηματοδοτεί ένα λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον.
    Είτε είστε εσείς είτε είναι άλλος ο δισκοβόλος στο όνειρο, η σημασία είναι η ίδια, μην αγχώνεστε γιατί τίποτα δε μπορεί να σας χαλάσει την ευτυχία σας.

  • Ας μη λησμονούμε ότι ένας ολόκληρος τομέας της μαντικής ασχολείται με το τμήμα αυτό του χεριού μας.
    Επίσης, καλό θα είναι να θυμόμαστε και τη ρήση «σε τρώει το χέρι σου; λεφτά θα πάρεις (ή «ξύλο θα φας», αναλόγως το ποιό χέρι είναι αυτό το οποίο σε τρώει!)».

  • Άμα δείτε στον ύπνο σας κάποιο γνωστό σας πρόσωπο που έχει πεθάνει, τα νέα για εσάς είναι πολύ καλά.
    Είναι ένας άγγελος που ήρθε να σας προστατέψει και να βοηθήσει την περίοδο που διανύετε για να φέρετε εις πέρας όλα σας τα προβλήματα.

Εγγραφή στο RSS - αγνίσατε