Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνοήσω

Αρχική » Oneiro » αγνοήσω

Ονειροκρίτης αγνοήσω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνοήσω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα καβούρια στα όνειρα συμβολίζουν τον κίνδυνο, διαφωνίες στον οικογενειακό κύκλο και γενικότερα συμβολίζουν τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τελετή παρασημοφορίας, ανεξάρτητα από το αν το τιμώμενο πρόσωπο είστε εσείς ή κάποιος άλλος, σύντομα θα διατρέξετε τον κίνδυνο να γελοιοποιηθείτε μπροστά στα μάτια ανθρώπων που αγαπάτε.

  • Η αγκαλιά στα όνειρα έχει ιδιαίτερη ερμηνεία και το νόημα αυτού του ονείρου, εξαρτάται από την αίσθηση την οποία αποκομίσατε.
    Όταν δείτε στο όνειρο σας αγκαλίες και περιπτύξεις, οφείλετε να είσαστε προσεκτικοί.

  • Θα περίμενε κανείς ότι το να βρεθείς ανάσκελα στον ύπνο σου θα σήμαινε ίσως κάτι κακό ή και οριστικό όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
    Αυτό που παίζει ρόλο είναι το μέρος που βρίσκεσαι και όχι το πώς σε αυτήν την περίπτωση.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

  • Ο έμπορος στα όνειρα έχει την παρακάτω παράδοξη ερμηνεία :

    Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε έμπορος ή ότι ασχολείσθε γενικότερα με το εμπόριο τότε να περιμένετε κοινωνική καταξίωση.

Εγγραφή στο RSS - αγνοήσω