Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνοούμενα

Αρχική » Oneiro » αγνοούμενα

Ονειροκρίτης αγνοούμενα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνοούμενα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Κατά τον ονειροκρίτη η παρουσία “άγριου” ανθρώπου στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός, λόγω του συσχετισμού που υπάρχει στο λαϊκό υποσυνείδητο

  • Η θύελλα στα όνειρα ερμηνεύεται ως μεγάλες επικέιμενες αλλαγές και αναταράξεις στην ζωή μας.
    Αν ονειρευτείτε πως βρεθήκατε σε θύελλα, προμηνύονται απώλειες στις επιχειρήσεις και προβλήματα γενικότερα στα εργασιακά σας.

  • Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον... παρτενέρ μας αλλά και το είδος του σεξ!

  • Αυτό είναι ένα από τα όνειρα που έχουν διπλά μηνύματα μέσα τους.
    Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι ετοιμάζεται να γίνει ανταρσία, είναι ξεκάθαρη η πρόθεσή σας να έρθετε επιτέλους αντιμέτωποι με πληγές που δεν έχουν κλείσει και άλυτα προβλήματα του παρελθόντος.

  • Ο βράχος στα όνειρα αντιπροσωπεύει την δύναμη.

  • Ένα από τα όνειρα που η ερμηνεία του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με το πέρασμα των αιώνων.
    Καθώς οι πρώτοι ερμηνευτές του ονειροκρίτη ήθελαν το πριόνι να αποτελεί οιωνό πλούτου και ευτυχίας, οι νεότεροι ερμηνευτές έχουν βγει στο συμπέρασμα όπως ισχύει εντελώς το αντίθετο.

Εγγραφή στο RSS - αγνοούμενα